twitter facebook instagram youtube

Auktion av Juniorkronornas signerade landslagströja

Gillar du också Juniorkronorna?

JVM16-auktion-160105-hemsida

Länk till auktionen på Tradera. 

 

Nu har du chansen att buda hem en unik landslagströja från Juniorkronorna signerad av HELA laget! William Nylander, Alexander Nylander, Linus Söderström, Gustav Forsling, Adrian Kempe och Anton Karlsson är några av spelarna som har signerat tröjan.

Under JVM 15/16 har vi på Tack Sverige haft en hockeyspecial. Tack Sverige intervjuar Sveriges största idrottsprofiler och under turneringen har vi bjudit på intervjuer med några av Tre Kronor och Sveriges bästa ishockeyspelare. Du kan lyssna på stjärnor som Jörgen Jönsson, David Rundblad, Tim Erixon och Joel Lundqvist i samtal om svensk idrott och svensk ishockey.

I samband med detta har Svenska Ishockeyförbundet gett bort en signerad landslagströja från Juniorkronorna till oss på Tack Sverige. En tröja vi nu auktionerar ut på Tradera!

Länk till auktionen här! 

OBS! Auktionen avslutas torsdagen 14/1 klockan 20.00

Alla intäkter från auktionen går oavkortat till insamlingsstiftelsen Min Stora Dag. Min Stora Dag är en insamlingsstiftelse som förverkligar önskedrömmar för barn och unga med svåra sjukdomar och diagnoser i Sverige.

Lycka till!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *