twitter facebook instagram youtube

Avsnitt #41 – Håkan Södergren

Avsnitt 41 med Håkan Södergren. Det blir ett fullmatat avsnitt i totalt 4 delar! Vi träffar Håkan Södergren i MTG/Viasats lokaler på Ringvägen 52 i Stockholm. Idag jobbar Håkan som expert på Viasat och sedan många år tillbaka även inom norsk ishockey. Häng med på ett samtal med killen som växte upp i Roserbergs utanför Stockholm och vars hjärta klappar för Djurgården.

Han är duktig på både frågesport och valthorn, har legat etta på svensktoppen och åkt fast för doping. Men det är ändå på isen Håkan Södergren har skapat flest rubriker och det finns många tunga meriter.

Håkan Södergren har vunnit VM-guld med Tre Kronor och deltagit i 2 olympiska spel. På meritlistan finns även 4 SM-guld med Djurgården, bragdguld och guldpucken. God lyssning!

 

Lyssna direkt/ladda ned här:

 

Avsnitt 41 i FYRA olika delar:

  • Del 1: Håkan berättar om uppväxten, debuten i Djurgårdens A-lag och svarar på ett gäng olika snabbfrågor.
  • Del 2: Här berättar Håkan om spelarkarriären i både klubb och landslag. Håkan Södergren bjuder på mängder med gamla minnen och sköna historier. Han berättar om första SM-guldet, bragden i Wien 1987, samt OS i både Sarajevo och Calgary mot oslagbara Sovjet.
  • Del 3: Håkan avslöjar nyckeln till framgång, livet efter spelarkarriären och hur en ny karriär inom media tar form. Håkan Södergren berättar dessutom varför han aldrig spelade i NHL, när han blev dömd för doping och om sjukdomen som läkarna först trodde var blyförgiftning.
  • Del 4: Sista delen med Håkan Södergren. Här ger Håkan sin syn på svensk hockey och svensk idrott i allmänhet.

 

Skicka gärna feedback till kontakt@tacksverige.nu

Lyssna direkt på avsnitt #41 här nedanför:
Play


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *